Perusahaan AOMA
Perusahaan AOMA
Top 10 Produsen pengisi asam Hyaluronic ing donya
TENTANG AOMA
Produsen OEM/ODM Hyaluronic acid terkemuka
Produsen OEM/ODM Hyaluronic Acid terkemuka
● Kanggo nyukupi kabeh kabutuhan manufaktur
● Pengalaman manufaktur luwih saka 21 taun
● Kasil disesuaikan kanggo merek 580
● Wektu produksi OEM / ODM: 2-3 minggu

Babagan OEM / ODM
peralatan produksi majeng
peralatan produksi majeng
● Isi vakum otomatis
● Mesin stoppering saka Jerman OPTIMA
● Sterilizer jinis kabinet rong lawang saka Swedia GETINGE
● Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, Malvern rheometer, lsp.

TENTANG LABORATORIUM
produk kami Hyaluronic acid filler
Solusi Mesotherapy
Multiple Effects
● Rejuvenation Kulit ● Whitening Kulit ● Wutah Rambut ● Lemak Dissolving ● Bobot Mundhut ● Merangsang Kolagen
 
Kemasan Kelas Medis Tingkat Paling Inggil
● Ampul borosilikat dhuwur 
● Silicone tutup karo tingkat dhuwur loncat karo muter awak Aluminium
Produk liyane
Mesotherapy
Produk Pengisi Asam Hyaluronic
● Bahan mentah asam hialuronat regane $45.000/kg
● Jarum suntik & jarum saka Perusahaan B&D
● blister PET & kertas Tyvek kelas medis saka DuPont USA
● Entuk banyu injeksi paling murni kanggo ngasilake

● Pengisi Dermal liwat 27 reverse osmosis
Produk liyane

Babagan AOMA

Spesialis ing Riset Sel lan Asam Hyaluronic

Didegaké ing 2003, AOMA CO., LTD. minangka produsen & kombo dagang kanthi pengalaman produksi 21 taun, wis darmabakti kanggo Pengisi Dermal, Solusi Mesoterapi Produk , Mesotherapy karo PDRN, Produk Perawatan Kulit Kelas Medis, Layanan CTO ing Industri Estetika Medis, Kustomisasi label pribadi sampeyan.
 
Saiki AOMA CO., LTD.rangking antarane ndhuwur-10 Produsèn Cina lan salah siji saka manufaktur anjog saka industri sodium hyaluronate gel ing donya, kang diekspor kanggo luwih saka 120 negara ing saindhenging donya, kayata: Uni Eropa, Amerika Serikat, Kolombia, Mexico, Brazil, Rusia, Kazakhstan lan Irak.Kita mbantu luwih saka 580 merek kanggo kustomisasi.
0 +
taun

Madeg

0 +
+

Negara Ekspor

0 +
+

Brands Customized

Kenapa Pilih Pabrik AOMA?

Kenapa Pilih Pabrik AOMA?
Wilayah iki bisa diowahi kanthi lengkap lan menehi kesempatan kanggo ngenalake dhewe, situs web, produk utawa layanan sampeyan.Wilayah iki bisa disesuaikan kanggo nambah teks, dawa teks disesuaikan, ora mengaruhi operasi kabeh situs. .
  • 2003
    Diwiwiti karo Medical Sodium Hyaluronate Gel lan wis rangking Top 10 ing China
  • 21
    21 taun keterlibatan ing riset lan inovasi
  • 10%
    Swara 10% saka revenue nandur modhal ing R&D saben ya
  • 18%
    Luwih saka 18% karyawan saka departemen R&D, 5 ahli kanthi pengalaman luwih saka 21 taun ing bidang gel sodium hyaluronate
  • 3
    3 jalur produksi lan bengkel produksi farmasi GMP 100 tingkat paling dhuwur
  • 580
    Disesuaikan kanggo luwih saka 580 merek

Layanan OEM / ODM sing apik banget


  • LOGO-CUSTOMIZATION
    Desain Logo

     

    LOGO-CUSTOMIZATION01Desain Logo ing Ampul
     

    LOGO-CUSTOMIZATION02Desain Logo ing Kotak Produk
     
    LOGO-CUSTOMIZATION03Desain Logo ing Kemasan Pengisi Dermal

     
    KAPASITAS-KUSTOMISASI03Desain Logo ing Vials
     
    LOGO-CUSTOMIZATION05Desain Logo ing Label Pangisi Dermal
     
  •  
    FORMULA-CUSTOMIZATION
    +III Kolagen
     
    FORMULA-CUSTOMIZATION01
    + Lidocaine
     
    FORMULA-CUSTOMIZATION02+PDRN
    FORMULA-CUSTOMIZATION03+PLLA FORMULA-CUSTOMIZATION04+Semaglutide FORMULA-CUSTOMIZATION05+Semaglutide
  •  
    KAPASITAS-KUSTOMISASI
    Ampul
     
    KAPASITAS-KUSTOMISASI01Ampul KAPASITAS-KUSTOMISASI02Jarum suntik BD 1ml 2ml 10ml 20ml
    KAPASITAS-KUSTOMISASI03bokor    
  •  
    KEMASAN-KUSTOMISASIKustomisasi Kemasan
     
    KEMASAN-KUSTOMISASI01
    Kustomisasi Kemasan
    PACKAGING-CUSTOMIZATION02Kustomisasi Kemasan
    KEMASAN-KUSTOMISASI03Kustomisasi Kemasan PACKAGING-CUSTOMIZATION05Kustomisasi Kemasan KEMASAN-KUSTOMISASI04Kustomisasi Kemasan

Produk Unggulan

2 Ml Derm Garis Dahi Pengisi Dermal Asam Hyaluronic Injeksi Asam Hyaluronic Pengisi Bibir Pengisi
2 Ml Derm Lines Garis Dahi Pengisi Dermal Asam Hyaluronic Injeksi Asam Hyaluronic Pengisi Pengisi Bibir
20ML Sub Kulit Biphasic Kulit Booster Body Filler Injeksi Cross Linked Asam Hyaluronic Dermal Filler
20ML Sub Kulit Biphasic Kulit Booster Body Filler Injeksi Cross Linked Asam Hyaluronic Dermal Filler
 Harga Grosir 2ml Vital Fine Lines Filler Anti Kerut Kulit Wajah Hydrating Tear Trough Hyaluronic Acid Dermal Filler
Harga Grosir 2ml Vital Fine Lines Filler Anti...
2 Ml Garis Dalam Angkat Hidung Asam Hyaluronic Injeksi Pengisi Asam Hyaluronic Pengisi Bibir Sodium Hyaluronate
2ml Garis Jero irung angkat asam hyaluronic injeksi ...
1 Ml Garis Dalam Nose Lift Acido Ialuronico Filler Injeksi Dermal Filler Cross Linked Hyaluronic Acid Skin Booster
1 Ml Garis Dalam Nose Lift Acido Ialuronico Filler Injeksi Dermal Filler Cross Linked Hyaluronic Acid Skin Booster

Pameran Pameran

Spesialis ing Riset Sel lan Asam Hyaluronic.
  +86-13042057691            
  +86-13042057691
  +86-13042057691

Ketemu AOMA

Laboratorium

Kategori produk

Blogs

Hak Cipta © 2024 AOMA Co., Ltd. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang. SitemapKebijakan Privasi .Didhukung dening leadong.com
Hubungi Kita