Kaendahanmu, 
Kekuwatan Panjenengan
 Pengalaman luwih saka 21 taun ing manufaktur gel sodium hyaluronate
 Standar kualitas produk: 6 Sigma
 Sampel gratis
  layanan 7-24
   Pengiriman 24 jam
 
21 Taun Pengalaman
Kualitas High End
Wektu Pangiriman Stabil
Wektu Pangiriman Stabil
Rega paling apik
7-24 Layanan
Sampeyan kene: Ngarep » Riwayat Perusahaan

Babagan Kita - Produsen Asam Hyaluronic Profesional

Didegaké ing 2003, AOMA CO., LTD.minangka produsen & kombo dagang kanthi pengalaman produksi 21 taun, wis darmabakti kanggo Pengisi Dermal, Produk Solusi Mesoterapi, Mesoterapi karo PDRN, Produk Perawatan Kulit Kelas Medis , Layanan CTO ing Industri Estetika Medis, Kustomisasi label pribadi sampeyan.
 
Saiki AOMA CO., LTD.rangking antarane ndhuwur-10 Produsèn Chinese lan salah siji saka manufaktur anjog saka industri sodium hyaluronate gel ing donya, kang diekspor kanggo luwih saka 120 negara ing saindhenging donya, kayata: Uni Eropa, Amerika Serikat, Kolombia, Mexico, Brasil, Rusia, Kazakhstan lan Irak.Kita mbantu luwih saka 580 merek kanggo kustomisasi.Kangge, popularitas lan tingkat persetujuan positif kita isih mundhak kanthi cepet
0 +
taun
Madeg
0 +
+
Negara Ekspor
0 +
+
Brands Customized

Misi & Visi

Misi Kita

'Kaendahan Sampeyan, Kekuwatan Sampeyan' minangka misi AOMA CO., LTD. 
AOMA tansah fokus ing manufaktur Pengisi Asam Hyaluronic, Produk Solusi Mesoterapi, Mesoterapi karo PDRN, Produk Perawatan Kulit Kelas Medis lan layanan paling apik. 
Kita duwe bengkel produksi biopharmaceutical GMP tingkat 100 kanthi standar kualitas nganti 6 Sigma. 
Kabeh produk diprodhuksi miturut ketat standar internasional kanggo piranti medis.Kaendahanmu, Kekuwatanmu!

Visi Kita

1. Kualitas & Keamanan Produk:

Aoma Co., Ltd. minangka produsen pengisi asam hyaluronic profesional kanthi pengalaman produksi 21 taun.
Kita setya nyedhiyakake produk pangisi asam hyaluronic sing berkualitas tinggi lan aman kanggo mesthekake yen para pelanggan bisa nggunakake produk kita kanthi yakin lan entuk asil sing marem.

2. Inovasi Lan Kapabilitas R&D:

Kita terus nindakake riset lan pangembangan kanggo nyedhiyakake produk pangisi asam hyaluronat paling anyar lan paling maju kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing ganti ing pasar.

3. Layanan Pelanggan Lan Kepuasan:

Kita fokus ing pengalaman pelanggan lan nyedhiyakake layanan lan dhukungan pelanggan sing berkualitas tinggi kanggo mesthekake yen pelanggan duwe pengalaman sing nyenengake sajrone proses tuku lan nggunakake.

Momen Pameran

AOMA CO., LTD.rawuh Pameran Kecantikan utawa Pameran Dagang Kecantikan kanggo ketemu mitra bisnis sing dihargai ing saindenging jagad saben taun, sing dadi kesempatan sing apik kanggo kita njelajah nganyari paling anyar ing pasar.AOMA CO., LTD.entuk klien sing nganakake pameran utawa kursus pelatihan ing saindenging jagad kanggo adol produk.Yen sampeyan kasengsem ing carane kita gawé produk, sampeyan uga welcome kanggo ngunjungi kita perusahaan lan pabrik dumunung ing China.
Spesialis ing Riset Sel lan Asam Hyaluronic.
  +86-13042057691            
  +86-13042057691
  +86-13042057691

Ketemu AOMA

Laboratorium

Kategori produk

Blogs

Hak Cipta © 2024 AOMA Co., Ltd. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang. SitemapKebijakan Privasi .Didhukung dening leadong.com
Hubungi Kita