Perusahaan AOMA
Perusahaan AOMA
Top 10 Produsén pangisi asam Hyaluronic di dunya
Ngeunaan AOMA
Anjog asam Hyaluronic OEM / ODM produsén
Anjog Hyaluronic Asam OEM / ODM Produsén
● Pikeun minuhan sagala kaperluan manufaktur Anjeun
● Leuwih 21 taun pangalaman manufaktur
● hasil ngaropéa pikeun 580 merek
● OEM / ODM waktos produksi: 2-3 minggu

Ngeunaan OEM / ODM
alat-alat produksi canggih
alat-alat produksi canggih
● ngeusian vakum otomatis
● mesin Stoppering ti Jerman OPTIMA
● Dua-panto kabinét tipe sterilizer ti Swédia GETINGE
● Agilent HPLC, UV, Shimadzu GC, Malvern rheometer, jsb.

Ngeunaan LABORATORIUM
produk kami pangisi asam Hyaluronic
Solusi Mesotherapy
Sababaraha Pangaruh
● Rejuvenation Kulit ● Whitening Kulit ● Tumuwuh Rambut ● Leyur Leyur ● Leungitna Beurat ● Merangsang Kolagén
 
Bungkusan Kelas Medicle Tingkat pangluhurna
● ampoules borosilicate tinggi 
● tutup Silicone kalawan tingkat luhur Aluminium flip
Langkung Produk
Mésotherapy
Produk Kami Pangeusi Asam Hyaluronic
● Bahan baku asam hyaluronic hargana $45,000/kg
● Jarum suntik & jarum ti B&D Company
● Médis-grade PET lepuh & kertas Tyvek ti DuPont USA
● Meunangkeun cai injectable paling murni pikeun ngahasilkeun

● filler Dermal ngaliwatan 27 osmosis sabalikna
Langkung Produk

Ngeunaan AOMA

Spesialis dina Sél sareng Panaliti Asam Hyaluronic

Diadegkeun dina 2003, AOMA CO., LTD. mangrupakeun produsén & dagang combo kalawan 21 taun pangalaman produksi, geus dedicated ka Dermal Fillers, Solusi Mesotherapy Produk , Mesotherapy kalawan PDRN, Produk Perawatan Kulit Kelas Médis, Service CTO di Médis Estetika Industri, Sesuaikeun labél swasta Anjeun.
 
Kiwari, dimodalan pasar AOMA CO., LTD.jajaran diantara 10 luhur produsén Cina sarta salah sahiji pabrik ngarah industri gél natrium hyaluronate di dunya, nu diékspor ka leuwih ti 120 nagara sakuliah dunya, kayaning: Uni Éropa, Amérika Serikat, Kolombia, Mexico, Brazil, Rusia, Kazakhstan jeung Irak.Kami ngabantosan langkung ti 580 merek pikeun kustomisasi.
0 +
Mangtaun-taun

Diadegkeun

0 +
+

Nagara Ékspor

0 +
+

merek ngaropéa

Naha Pilih Pabrik AOMA?

Naha Pilih Pabrik AOMA?
Wewengkon ieu tiasa diédit sapinuhna sareng masihan anjeun kasempetan pikeun ngenalkeun diri anjeun, halaman wéb anjeun, produk atanapi jasa anjeun. Wewengkon ieu tiasa disaluyukeun pikeun nambihan téks, panjang téks disaluyukeun, henteu mangaruhan operasi sadaya situs. .
  • 2003
    Dimimitian ku Médis Sodium Hyaluronate Gél sareng parantos Rengking Top 10 di Cina
  • 21
    21 taun kalibet dina panalungtikan sareng inovasi
  • 10%
    Langkung ti 10% tina pendapatan diinvestasikeun dina R&D unggal enya
  • 18%
    Langkung ti 18% karyawan ti departemen R&D, 5 ahli sareng langkung ti 21 taun pangalaman dina widang natrium hyaluronate gél.
  • 3
    3 jalur produksi sareng bengkel produksi farmasi GMP 100 tingkat luhur
  • 580
    Disesuaikeun pikeun langkung ti 580 merek

Service OEM / ODM alus teuing


  • LOGO-kustomisasi
    Desain Logo

     

    LOGO-kustomisasi01Desain Logo on Ampul
     

    LOGO-kustomisasi02Desain Logo dina Kotak Produk
     
    LOGO-kustomisasi03Desain Logo dina Bungkusan Pangeusi Dermal

     
    KAPASITAS-KOSOMISASI03Desain Logo on Vials
     
    LOGO-kustomisasi05Desain Logo on Dermal Filler Label
     
  •  
    Rumus-kustomisasi
    +III Kolagén
     
    RUMUSAN-CUSTOMISASI01
    + Lidocaine
     
    RUMUSAN-SUSTOMISASI02+ PDRN
    RUMUSAN-CUSTOMISASI03+PLLA RUMUSAN-CUSTOMISASI04+ Semaglutide RUMUSAN-SUSTOMISASI05+ Semaglutide
  •  
    KAPASITAS-kustomisasi
    Ampul
     
    KAPASITAS-KOSOMISASI01Ampul KAPASITAS-KOSOMISASI02BD 1ml 2ml 10ml 20ml Jarum Suntik
    KAPASITAS-KOSOMISASI03Vials    
  •  
    Bungkusan-kustomisasiKustomisasi bungkusan
     
    Bungkusan-kustomisasi01
    Kustomisasi bungkusan
    Bungkusan-kustomisasi02Kustomisasi bungkusan
    Bungkusan-kustomisasi03Kustomisasi bungkusan Bungkusan-kustomisasi05Kustomisasi bungkusan Bungkusan-kustomisasi04Kustomisasi bungkusan

Produk Diulas

2ml Derm Garis Dahi Garis Pangeusi Dermal Asam Hyaluronic Suntik Pangisi Asam Hyaluronic Pangeusi Bibir
2ml Derm Lines garis dahi Dermal Filler Asam Hyaluronic Injeksi Hyaluronic Acid Filler Lip filler
20ML Sub Kulit Biphasic Kulit Booster Pangeusi Awak Suntik Palang Dikaitkeun Hyaluronic Acid Dermal Filler
20ML Sub Kulit Biphasic Kulit Booster Pangeusi Awak Suntik Palang Dikaitkeun Hyaluronic Acid Dermal Filler
 Harga Grosir 2ml Vital Fine Lines Filler Anti Wrinkle Raray Kulit Hydrating Tear Trough Hyaluronic Acid Dermal Filler
Harga Grosir 2ml Vital Fine Lines Filler Anti ...
2ml Garis Jero Angkat Hidung Suntikan Asam Hyaluronic Pangisi Asam Hyaluronic Pangisi Biwir Natrium Hyaluronate
2ml Jero Garis irung angkat asam hyaluronic suntik ...
1ml Jero Garis Irung Angkat Acido Ialuronico Pangeusi Injeksi Dermal Filler Palang Dikaitkeun Hyaluronic Acid Skin Booster

Pameran Pameran

Spesialis dina Sél sareng Panaliti Asam Hyaluronic.
  +86-13042057691            
  +86-13042057691
  +86-13042057691

Papanggih AOMA

Laboratorium

Kategori produk

Blog

Hak Cipta © 2024 AOMA Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan. Peta situsKabijakan privasi .Dirojong ku leadong.com
Taros Kami