Kaéndahan anjeun, 
Kakuatan anjeun
 Langkung ti 21 taun pangalaman dina manufaktur gél natrium hyaluronate
 Standar kualitas produk: 6 Sigma
 Sampel gratis
  7-24 jasa
   24 jam pangiriman
 
21 Taun Pangalaman
Kualitas High End
Stabil Pangiriman Time
Stabil Pangiriman Time
Harga pangalusna
7-24 Service
Anjeun didieu: Imah » Riwayat Perusahaan

Ngeunaan Kami - Produsén Asam Hyaluronic Profesional

Diadegkeun dina 2003, AOMA CO., LTD.mangrupakeun produsén & dagang combo kalawan 21 taun pangalaman produksi, geus dedicated ka Dermal Fillers, Mesotherapy Solusi Produk, Mesotherapy kalawan PDRN, Médis Kelas Produk Perawatan Kulit , Service CTO di Médis Estetika Industri, Sesuaikeun labél pribadi Anjeun.
 
Kiwari, dimodalan pasar AOMA CO., LTD.jajaran diantara 10 luhur produsén Cina sarta salah sahiji pabrik ngarah industri gél natrium hyaluronate di dunya, nu diékspor ka leuwih ti 120 nagara sakuliah dunya, kayaning: Uni Éropa, Amérika Serikat, Kolombia, Mexico, Brazil, Rusia, Kazakhstan jeung Irak.Kami ngabantosan langkung ti 580 merek pikeun kustomisasi.Samentara éta, popularitas kami sarta laju persetujuan positif masih rising rapidl
0 +
Mangtaun-taun
Diadegkeun
0 +
+
Nagara Ékspor
0 +
+
merek ngaropéa

Misi & Visi

Misi kami

'Kaéndahan Anjeun, Kakuatan Anjeun' nyaéta misi AOMA CO., LTD. 
AOMA sok fokus kana manufaktur Pangeusi Asam Hyaluronic, Produk Solusi Mesotherapy, Mesotherapy sareng PDRN, Produk Perawatan Kulit Kelas Médis sareng jasa anu pangsaéna. 
Kami gaduh bengkel produksi biofarmaseutik GMP tingkat 100 kalayan standar kualitas dugi ka 6 Sigma. 
Sadaya produk diproduksi saluyu sareng standar internasional pikeun alat médis.Kaéndahan anjeun, Kakuatan anjeun!

Visi Urang

1. Kualitas & Kasalametan Produk:

Aoma Co., Ltd. nyaéta produsén pangisi asam hyaluronic profésional kalayan 21 taun pangalaman produksi.
Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk pangisi asam hyaluronic anu kualitasna luhur pikeun mastikeun yén para nasabah tiasa nganggo produk urang kalayan kapercayaan sareng kéngingkeun hasil anu nyugemakeun.

2. Inovasi Jeung R & D Kamampuhan:

Urang neruskeun ngalaksanakeun panalungtikan sarta pamekaran nyadiakeun panganyarna na paling canggih asam hyaluronic filler produk pikeun minuhan kabutuhan ngarobah konsumén di pasar.

3. Service Palanggan Jeung kapuasan:

Urang difokuskeun pangalaman customer sarta nyadiakeun layanan palanggan kualitas luhur sarta rojongan pikeun mastikeun yén konsumén boga pangalaman nyugemakeun salila prosés dibeuli na pamakéan.

Momen Pameran

AOMA CO., LTD.ngadatangan Beauty Expo atanapi Beauty Trade Shows pikeun nyumponan mitra bisnis anu dihargaan di sakumna dunya unggal taun, anu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun urang ngajalajah apdet pangénggalna di pasar.AOMA CO., LTD.ngagaduhan klien ngayakeun paméran atanapi kursus pelatihan di sakuliah dunya pikeun ngajual produk urang.Upami anjeun resep kumaha kami ngahasilkeun produk, anjeun ogé wilujeng sumping nganjang ka perusahaan sareng pabrik kami anu aya di Cina.
Spesialis dina Sél sareng Panaliti Asam Hyaluronic.
  +86-13042057691            
  +86-13042057691
  +86-13042057691

Papanggih AOMA

Laboratorium

Kategori produk

Blog

Hak Cipta © 2024 AOMA Co., Ltd. Sadaya Hak Ditangtayungan. Peta situsKabijakan privasi .Dirojong ku leadong.com
Taros Kami